020 - 258 80 58

Scheidingsadvocaat nodig in Amstelveen?

Bemiddelen in Amstelveen

Bij een echtscheiding moeten er veel zaken geregeld worden. Zo moet er tussen de (ex)partners overeengekomen worden wat er wordt gedaan met het huis, wie de voogdij krijgt over de kinderen en hoe financiële kwesties worden opgelost. Wilt u gerechtelijke procedures voorkomen en samen een oplossing vinden voor uw scheidingskwesties? Onze mediator helpt. We gaan altijd graag rond de tafel met beide partijen om te zorgen dat u er samen uit komt en er een win-win situatie ontstaat. Zelfs als er een eenzijdig verzoek is gedaan willen we altijd nog onderzoeken of bemiddeling mogelijk is.

Werkwijze van onze bemiddelaar

Bij echtscheidingsbemiddeling gaat onze onafhankelijke bemiddelaar met beide partijen om de tafel zitten om te praten over de conflicten. Uitgangspunt hierbij is, dat u zelf een oplossing vindt voor uw conflict. Wij begeleiden u daarbij, om ervoor te zorgen dat beide belangen worden meegewogen om voor ieder tot een optimaal resultaat te komen.

Voordeel van mediation

Omdat in mediation de verschillende partijen samen tot een oplossing proberen te komen, is de uitkomst altijd een win-win-situatie. Er zijn uiteindelijk geen verliezers, maar er is een uitkomst die door beide partijen wordt gedragen. Daarnaast zorgt de werkwijze van de mediator ervoor dat uw relatie met uw (ex)partner kan worden hersteld door geschillen naar elkaar uit te spreken en samen tot een oplossing te komen. Er samen uitkomen is bovendien sneller en voordeliger dan het uitvechten in de rechtbank. Wilt u meer weten over onze dienstverlening in Amstelveen en in de omgeving van Amstelveen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kenmerken

• Deskundig
• Precies
• Laagdrempelig
• Persoonlijk
• Zakelijk
• Betrokken

Werkzaam in

Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Uithoorn, Mijdrecht, Hoofddorp, Haarlem, Nieuw-Vennep en Zaandam.

Hoofdvestiging

Menu