020 - 258 80 58

Scheidingsadvocaat nodig in Amstelveen?

Wij zijn uw scheidingspartner

Wij helpen u in Amstelveen en omstreken graag verder met uw echtscheiding. Met onze deskundigheid op het gebied van familie- en erfrecht zijn onze echtscheidingsadvocaten uitermate geschikt om u te ondersteunen tijdens uw echtscheidingsprocedure. Ons advocatenkantoor houdt daarbij altijd rekening met uw persoonlijke situatie en levert advies op maat!

Procedures binnen echtscheiding

Voor een echtscheidingsprocedure heeft u altijd een advocaat nodig om de procedure te begeleiden. U kunt dus niet zonder. Daarom is De vakman er graag voor u. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden om het voor u te regelen. Uw echtscheiding kan dan ook op meerdere manieren verlopen. Welke procedure het beste bij u past is afhankelijk van hoe u met uw ex-partner kunt communiceren. Wanneer u goed kunt overleggen met u ex-partner zijn wij in staat om het sneller en gemakkelijker af te ronden. U kunt dan goed afspraken maken en uw zaak hoeft niet door een rechter behandeld te worden. In dit geval kunt u het regelen bij één advocaat.

Bemiddeling in Amstelveen

Wanneer de communicatie met uw ex-partner minder soepel verloopt en u er in onderling overleg niet uit komt, heeft u allebei een echtscheidingsadvocaat nodig. Samen met u dienen wij dan een verzoekschrift in, waarna de rechter een uitspraak zal doen. Uiteraard gaat onze voorkeur niet uit naar deze procedure, gezien uw onderlinge verstandhouding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons gerust!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kenmerken

• Deskundig
• Precies
• Laagdrempelig
• Persoonlijk
• Zakelijk
• Betrokken

Werkzaam in

Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Uithoorn, Mijdrecht, Hoofddorp, Haarlem, Nieuw-Vennep en Zaandam.

Hoofdvestiging

Menu